Opskrifter
Græskarsuppe a la Casa Jada
Det er efterår, det bliver køligere i vejret og vi begynder at gå ind i suppetiden, hvor de lækre supper indtager pladsen på spisebordet. Casa Jada var inviteret til et...
Græskarsuppe a la Casa Jada
Det er efterår, det bliver køligere i vejret og vi begynder at gå ind i suppetiden, hvor de lækre supper indtager pladsen på spisebordet. Casa Jada var inviteret til et...
Patatas bravas
Ingredienser Kogte kolde kartofler En god olivenolie til stegning og evt. en lille klat smør. Salt og peber Fremgangsmåde Kog kartoflerne møre og lad dem køle af. Skær dem i mundrette...
Patatas bravas
Ingredienser Kogte kolde kartofler En god olivenolie til stegning og evt. en lille klat smør. Salt og peber Fremgangsmåde Kog kartoflerne møre og lad dem køle af. Skær dem i mundrette...
Albondigas
Ingredienser Albondigas/kødboller 400 g hakket oksekød 100 g chorizopølse – gerne stærk 1 stort løg 6 fed hvidløg 6 spsk. hakket persille 2-3 tsk. paprika – gerne røget Salt...
Albondigas
Ingredienser Albondigas/kødboller 400 g hakket oksekød 100 g chorizopølse – gerne stærk 1 stort løg 6 fed hvidløg 6 spsk. hakket persille 2-3 tsk. paprika – gerne røget Salt...
Mayonnaise med safran og ramsløg
Der er gået mange år i mit køkken, hvor jeg er gået i en stor bue udenom at lave hjemmelavet mayonnaise. Jeg er ganske enkelt ikke lykkes ret godt med...
Mayonnaise med safran og ramsløg
Der er gået mange år i mit køkken, hvor jeg er gået i en stor bue udenom at lave hjemmelavet mayonnaise. Jeg er ganske enkelt ikke lykkes ret godt med...
Ensalada de repollo
Den lækreste garniture når kålsæsonen er på sit højeste. Denne opskrift har jeg fundet i en gammel opskriftsbog fra 1967, som min mor lod mig arve i 1991. Den...
Ensalada de repollo
Den lækreste garniture når kålsæsonen er på sit højeste. Denne opskrift har jeg fundet i en gammel opskriftsbog fra 1967, som min mor lod mig arve i 1991. Den...
Mandíbulas de cerdo al jerez
Simremad er bare godt. Duften der breder sig i huset, når retten står og gør sig lækker i timevis er uimodståelig. Vi elsker simremad, der nærmest bare står og passer sig selv,...
Mandíbulas de cerdo al jerez
Simremad er bare godt. Duften der breder sig i huset, når retten står og gør sig lækker i timevis er uimodståelig. Vi elsker simremad, der nærmest bare står og passer sig selv,...