Opskrifter

Græskarsuppe a la Casa Jada

Græskarsuppe a la Casa Jada

Det er efterår, det bliver køligere i vejret og vi begynder at gå ind i suppetiden, hvor de lækre supper indtager pladsen på spisebordet.  Casa Jada var inviteret til et...

Græskarsuppe a la Casa Jada

Det er efterår, det bliver køligere i vejret og vi begynder at gå ind i suppetiden, hvor de lækre supper indtager pladsen på spisebordet.  Casa Jada var inviteret til et...

Patatas bravas

Patatas bravas

Ingredienser Kogte kolde kartofler En god olivenolie til stegning og evt. en lille klat smør. Salt og peber   Fremgangsmåde Kog kartoflerne møre og lad dem køle af. Skær dem i mundrette...

Patatas bravas

Ingredienser Kogte kolde kartofler En god olivenolie til stegning og evt. en lille klat smør. Salt og peber   Fremgangsmåde Kog kartoflerne møre og lad dem køle af. Skær dem i mundrette...

Albondigas

Albondigas

Ingredienser   Albondigas/kødboller 400 g hakket oksekød 100 g chorizopølse – gerne stærk 1 stort løg 6 fed hvidløg 6 spsk. hakket persille 2-3 tsk. paprika – gerne røget Salt...

Albondigas

Ingredienser   Albondigas/kødboller 400 g hakket oksekød 100 g chorizopølse – gerne stærk 1 stort løg 6 fed hvidløg 6 spsk. hakket persille 2-3 tsk. paprika – gerne røget Salt...

Mayonnaise med safran og ramsløg

Mayonnaise med safran og ramsløg

Der er gået mange år i mit køkken, hvor jeg er gået i en stor bue udenom at lave hjemmelavet mayonnaise. Jeg er ganske enkelt ikke lykkes ret godt med...

Mayonnaise med safran og ramsløg

Der er gået mange år i mit køkken, hvor jeg er gået i en stor bue udenom at lave hjemmelavet mayonnaise. Jeg er ganske enkelt ikke lykkes ret godt med...

Ensalada de repollo

Ensalada de repollo

Den lækreste garniture når kålsæsonen er på sit højeste.   Denne opskrift har jeg fundet i en gammel opskriftsbog fra 1967, som min mor lod mig arve i 1991. Den...

Ensalada de repollo

Den lækreste garniture når kålsæsonen er på sit højeste.   Denne opskrift har jeg fundet i en gammel opskriftsbog fra 1967, som min mor lod mig arve i 1991. Den...

Mandíbulas de cerdo al jerez

Mandíbulas de cerdo al jerez

Simremad er bare godt. Duften der breder sig i huset, når retten står og gør sig lækker i timevis er uimodståelig.  Vi elsker simremad, der nærmest bare står og passer sig selv,...

Mandíbulas de cerdo al jerez

Simremad er bare godt. Duften der breder sig i huset, når retten står og gør sig lækker i timevis er uimodståelig.  Vi elsker simremad, der nærmest bare står og passer sig selv,...