Opskrifter

Grønkålssalat m/sød kartoffel, syltede rødløg og saltristede macadamianødder

Grønkålssalat m/sød kartoffel, syltede rødløg o...

Plantebaseret mad bliver mere og mere populært - også hos Casa Jada.  Vi elsker de muligheder der er for variationer med den samme råvare, og smagene ændres alt efter, hvordan...

Grønkålssalat m/sød kartoffel, syltede rødløg o...

Plantebaseret mad bliver mere og mere populært - også hos Casa Jada.  Vi elsker de muligheder der er for variationer med den samme råvare, og smagene ændres alt efter, hvordan...

Hasselbach butternutsquash med grønkålspesto, hvidløg og ñora

Hasselbach butternutsquash med grønkålspesto, h...

Vi elsker grøntsager og kan slet ikke lade være med at finde på og finde på. I efteråret er vi beriget med sensommerens afgrøder, heriblandt grønkål og squash. Især butternutsquash...

Hasselbach butternutsquash med grønkålspesto, h...

Vi elsker grøntsager og kan slet ikke lade være med at finde på og finde på. I efteråret er vi beriget med sensommerens afgrøder, heriblandt grønkål og squash. Især butternutsquash...

Rød spidskålssalat m/dressing af julemarmeladen fra Casa Jada

Rød spidskålssalat m/dressing af julemarmeladen...

Det er juletid og vintervejret er smukt derude. Vi forbereder til julehygge, traditioner og skønne middage til vores familie og gæster. Julemaden er ofte sød og tung, og mange af...

Rød spidskålssalat m/dressing af julemarmeladen...

Det er juletid og vintervejret er smukt derude. Vi forbereder til julehygge, traditioner og skønne middage til vores familie og gæster. Julemaden er ofte sød og tung, og mange af...

Græskarsuppe a la Casa Jada

Græskarsuppe a la Casa Jada

Det er efterår, det bliver køligere i vejret og vi begynder at gå ind i suppetiden, hvor de lækre supper indtager pladsen på spisebordet.  Casa Jada var inviteret til et...

Græskarsuppe a la Casa Jada

Det er efterår, det bliver køligere i vejret og vi begynder at gå ind i suppetiden, hvor de lækre supper indtager pladsen på spisebordet.  Casa Jada var inviteret til et...

Patatas bravas

Patatas bravas

Ingredienser Kogte kolde kartofler En god olivenolie til stegning og evt. en lille klat smør. Salt og peber   Fremgangsmåde Kog kartoflerne møre og lad dem køle af. Skær dem i mundrette...

Patatas bravas

Ingredienser Kogte kolde kartofler En god olivenolie til stegning og evt. en lille klat smør. Salt og peber   Fremgangsmåde Kog kartoflerne møre og lad dem køle af. Skær dem i mundrette...

Albondigas

Albondigas

Ingredienser   Albondigas/kødboller 400 g hakket oksekød 100 g chorizopølse – gerne stærk 1 stort løg 6 fed hvidløg 6 spsk. hakket persille 2-3 tsk. paprika – gerne røget Salt...

Albondigas

Ingredienser   Albondigas/kødboller 400 g hakket oksekød 100 g chorizopølse – gerne stærk 1 stort løg 6 fed hvidløg 6 spsk. hakket persille 2-3 tsk. paprika – gerne røget Salt...