Recipes
Drinks
Få inspiration til lækre, spanske drinks med Casajada’s opskrifter 🍹. Udforsk unikke opskrifter på cocktails og mocktails, der vil løfte enhver fest til nye højder. Perfekte til at imponere dine gæster.
Foccacia brød
Det lækkereste, saftige og smagsfulde forccacia brød med salt og rosmarin.
Her kan du finde opskriften og lave det der hjemme og imponere dine gæster.
Servere den med mayo, hummus eller som tilbehør til din ret.
Paella med chorizo og kylling
aella…smagen af Spanien, duften af Spanien og livet i Spanien.
Hvad mere kan man ønske sig?!
Det skulle da lige være, hvis man kan tage en lille bid af Spanien med hjem i sit køkken – og det har du muligheden for her.
Lav den perfekte paella med lækre ingredienser fra Casa Jada.
Der er kun få tilkøb og en høj succesrate.
Rødkål - med et spansk touch
Hjemmelavet rødkål er en fast tradition i mange hjem – især ved juletid. Vi har valgt at lave vores rødkål med et lille touch af Spanien, hvor vi har brugt lidt af vores Ekstra Jomfru Olivenolie og lidt sherry-eddike i stedet for æble-edikke
Ensalada de repollo
Spansk hvidkålssalat er ualmindeligt lækkert garniture. Retten er helt enkelt at lave og det er en rigtig god måde at få brugt kål i dine opskrifter. Hvidkålen kan passende skiftes ud med spidskål eller andre kål-typer alt efter hvilken smag og hvilket udtryk du vil have frem i dine retter.
Mandíbulas de cerdo al jerez
Svinekæber i sherry er en traditionel spansk ret. Spanien er “sherry-landet”. Retten er en simreret som tager et par timer at lave, men den er det hele værd. Prøv den og nyd den kraftige smag i hele retten
Mayonnaise med safran og ramsløg
Det skal være nemt at lave mayonnaise – lækker og velsmagende nem mayonnaise. Hvis det er det du leder efter, finder du det helt sikkert i denne opskrift.
Albondigas
Albondigas er en traditionel spansk tapasret og klart én af vores absolutte favoritter fra det spanske køkken. Den er ofte at finde på tapas menu-kortet i Spanien. Vores udgave er nok en smule “fordansket”, men drengene elsker det
Patatas Bravas
I virkeligheden er der ikke så meget hemmeligt bag navnet, patatas bravas. Det er såmænd bare brasede kartofler. Ikke desto mindre er det én af de mange tapasretter man finder på menuen i Spanien. Vi spiser det ofte som tilbehør, men kan jo også nydes alene.