• Paella med chorizo og kylling

    Skab en autentisk spansk smagsoplevelse med denne lækre paella med chorizo og kylling! Den saftige chorizo og møre kylling kombineres med aromatiske krydderier, safranris og et strejf af hvidvin for en dyb og fyldig smag.

    Gå til opskriften 
  • Patatas bravas

    I virkeligheden er der ikke så meget hemmeligt bag navnet, patatas bravas. Det er såmænd bare brasede kartofler. Ikke desto mindre er det én af de mange tapasretter man finder på menuen i Spanien. Vi spiser det ofte som tilbehør, men kan jo også nydes alene.

    Gå til opskriften 
  • Ensalada de repollo

    Spansk hvidkålssalat er ualmindeligt lækkert garniture. Retten er helt enkelt at lave og det er en rigtig god måde at få brugt kål i dine opskrifter. Hvidkålen kan passende skiftes ud med spidskål eller andre kål-typer alt efter hvilken smag og hvilket udtryk du vil have frem i dine retter. 

    Gå til opskriften 

Bag kulisserne – Se hvordan keramikken bliver lavet

Vores kunder elsker os!

Se hvilke oplevelser andre kunder har haft med Casa Jada