Dalgona kaffe med Hazelnut

Dalgona kaffe med Hazelnut

Dalgona kaffe er navnet på en trendy iskaffe, med sin oprindelse i Sydkorea. 

Helt enkelt består den af kaffe, iskold mælk og et tykt lag kaffesirup på toppen. Den er nem og lækker!
Casa Jadas "take" på Dalgona kaffe er blot at tilføje vores Hazelnut likør. Den er alkoholfri og den er fremstillet udelukkende af naturlige råvarer. 

Ingredienser til 1 kaffe:

  • 2 spsk frysetørret kaffepulver
  • 2 spsk rørsukker
  • 2 spsk kogende vand
  • 4 dl mælk
  • isterninger
  • 4 cl. Hazelnut fra Casa Jada
  • Hakket mørkt chokolade til pynt eller chokoladesauce

Frysetørret kaffepulver, kogende vand og rørsukker piskes med en håndmixer eller en mælkeskummer. Ikke alt for høj hastighed. Pisk indtil massen er blevet blank, lysebrun, tyk og cremet. 

Isterninger i krus eller glas. Hæld mælk og Hazelnut hældes over isterningerne. Herefter lægges det cremede kaffeskum og det hele toppes med mørkt chokolade eller chokoladesauce. 

Tilbage til blog