Her hos Casa Jada bliver vi ofte spurgt ind til de opskrifter,
vi præsenterer ved anretningerne på det spanske keramik.
Derfor har vi lavet denne side, med inspiration og opskrifter på “en bid af Spanien”
…eller blot en lækkerbisken fra vores køkken.
Foccacia brød
Det lækkereste, saftige og smagsfulde forccacia brød med salt og rosmarin.
Her kan du finde opskriften og lave det der hjemme og imponere dine gæster.
Servere den med mayo, hummus eller som tilbehør til din ret.
Græskarsuppe a la Casa Jada
Smagen af tid…varme i kroppen i en kold tid.
Det er efterår og det er suppevejr.
Casa Jada har lavet en fortrinlig opskrift på en græskarsuppe med masser af smag, dybde og varme (du vælger selv graden af intensiteten på varmen fra chili og peber).
Vi har naturligvis brugt de lækre specialiteter og krydderier fra Casa Jadas smagsunivers, så du er sikret “Smagen af tid!”
Paella med chorizo og kylling
Paella…smagen af Spanien, duften af Spanien og livet i Spanien.
Hvad mere kan man ønske sig?!
Det skulle da lige være, hvis man kan tage en lille bid af Spanien med hjem i sit køkken – og det har du muligheden for her.
Lav den perfekte paella med lækre ingredienser fra Casa Jada.
Der er kun få tilkøb og en høj succesrate.
Rødkål - med et spansk touch
Hjemmelavet rødkål er en fast tradition i mange hjem – især ved juletid. Vi har valgt at lave vores rødkål med et lille touch af Spanien, hvor vi har brugt lidt af vores Ekstra Jomfru Olivenolie og lidt sherry-eddike i stedet for æble-edikke.
Mayonnaise med safran og ramsløg
Det skal være nemt at lave mayonnaise – lækker og velsmagende nem mayonnaise. Hvis det er det du leder efter, finder du det helt sikkert i denne opskrift. Vi bruger naturligvis kun den bedste Ekstra Jomfru Olivenolie som du finder her
Mandíbulas de cerdo al jerez
Svinekæber i sherry er en traditionel spansk ret. Spanien er “sherry-landet”. Retten er en simreret som tager et par timer at lave, men den er det hele værd. Prøv den og nyd den kraftige smag i hele retten.
Ensalada de repollo
Spansk hvidkålssalat er ualmindeligt lækkert garniture. Retten er helt enkelt at lave og det er en rigtig god måde at få brugt kål i dine opskrifter. Hvidkålen kan passende skiftes ud med spidskål eller andre kål-typer alt efter hvilken smag og hvilket udtryk du vil have frem i dine retter.
På billeder er salaten anrettet flot og enkelt i skål Ø 23 cm, som du kan finde HER
Albondigas
Albondigas er en traditionel spansk tapasret og klart én af vores absolutte favoritter fra det spanske køkken. Den er ofte at finde på tapas menu-kortet i Spanien. Vores udgave er nok en smule “fordansket”, men drengene elsker det.
Patatas Bravas
I virkeligheden er der ikke så meget hemmeligt bag navnet, patatas bravas. Det er såmænd bare brasede kartofler. Ikke desto mindre er det én af de mange tapasretter man finder på menuen i Spanien. Vi spiser det ofte som tilbehør, men kan jo også nydes alene.